ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η… επική ατάκα του Γ.Παπαδάκη μετά τη διήμερη απουσία του – «Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη»

Η… επική ατάκα του Γ.Παπαδάκη μετά τη διήμερη απουσία του – «Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη»

«Καλημέρα Ελλάδα» είπε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης μετά την διήμερη απουσία του από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του λόγω ίωσης.

Με την ατάκα «Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη» σχολίασε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής την περιπέτεια με την υγεία του ενώ για ακόμη μια φορά δεν έχασε το χιούμορ του λέγοντας:

«Όταν δηλώνεις αρρώστια Δευτέρα – Τρίτη να σε προβληματίζει. Η Βόρεια Ελλάδα κάνει κοπάνα Πέμπτη – Παρασκευή και η Αθήνα Δευτέρα – Τρίτη».

«Να ‘μαστε καλά στην υγεία μας» ευχήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης πριν περάσει στην ειδησεογραφία της ημέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι μία ίωση ταλαιπώρησε τον δημοσιογράφο από την περασμένη Πέμπτη και για προληπτικούς λόγους επέλεξε να παραμείνει στο σπίτι του. Την θέση του τις δυο προηγούμενες μέρες πήρε ο Νίκος Ρογκάκος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.