ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

MasterChef: Το «κουλούρι» που αιφνιδίασε τους πάντες – «Δεν είναι τυπογραφικό λάθος, είναι μηδέν» (βίντεο)

MasterChef: Το «κουλούρι» που αιφνιδίασε τους πάντες – «Δεν είναι τυπογραφικό λάθος, είναι μηδέν» (βίντεο)

Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας δεν ήταν αυτά τα οποία θα περίμεναν οι διαγωνιζόμενοι.

Μια ομαδική δοκιμασία, που στέφθηκε με επιτυχία, ικανοποιώντας ιδιαίτερα τους κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο έλαβε τέλος στο MasterChef 4. Σε έναν χώρο, με ιδιαίτερη ιστορική σημασία, οι μπλε και οι κόκκινοι κατάφεραν να βγάλουν ασπροπρόσωπους τους Μέντορές τους. Ή σχεδόν ασπροπρόσωπους…

Βίντεο: Οι κριτές του MasterChef 4 βαθμολόγησαν με μηδέν πιάτο

Αν και η νικήτρια ομάδα στην ομαδική του MasterChef 4 δεν αποκαλύπτεται στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, γνωρίζουμε πως ένα από τα πιάτα λαμβάνουν ένα ολοστρόγγυλο κουλούρι.

Ο Πάνος Ιωαννίδης σηκώνει το καρτελάκι με την βαθμολογία στο βίντεο και οι παίκτες του MasterChef 4 μένουν άναυδοι. «Δεν είναι τυπογραφικό λάθος, είναι μηδέν» αποκαλύπτει ο κριτής του διαγωνισμού.

Φιλετάρισμα ψαριού για την δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef 4

Την ίδια ώρα στην κουζίνα του MasterChef 4, η αγωνία κορυφώνεται για τους ηττημένους, μέσα σε μια «βροχή» από λέπια. Η επιστροφή σε βασικές τεχνικές για άλλη μια φορά δείχνει ποιος πραγματικά είναι ικανός να επιβιώσει μέσα σε αυτόν τον διαγωνισμό. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα κληθούν να φιλετάρουν με τον καλύτερο τρόπο ψάρια, την ώρα που ο χρόνος τους πιέζει ασφυκτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα λάθος από τα βήματα, που πρέπει να ακολουθήσουν οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef 4, μπορεί να τους στοιχίσει σημαντικά σε αυτή τους την προσπάθεια, όπως και τελικά συμβαίνει σε έναν από αυτούς. Εκείνος, που θέλει πραγματικά πολύ, όπως συνηθίζει να λέει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα είναι και ο νικητής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.