ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συμπτώματα κορωνοϊού είχε η Ευρυδίκη του My Style Rocks – Πλήρωσε 300 ευρώ το τεστ – Βρέθηκε αρνητικό

Συμπτώματα κορωνοϊού είχε η Ευρυδίκη του My Style Rocks – Πλήρωσε 300 ευρώ το τεστ – Βρέθηκε αρνητικό

Με συμπτώματα κορωνοϊού η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από το My Style Rocks.

Η ίδια το βράδυ της Παρασκευής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την ανησυχία της αφού διαπίστωσε πως έχει κάποια από τα συμπτώματα.

«Δυστυχώς από χθες έχω βήχα και δέκατα, στα οποία δεν έδωσα σημασία, αλλά ολοένα και γίνονται εντονότερα. Περιμένω να ξημερώσει. Έχω μιλήσει με τον προσωπικό μου γιατρό και αύριο πρωί πρωί με την αυγούλα θα πάω να κάνω το τεστ του κορωνοϊού. Παιδιά στείλτε μου θετική ενέργεια και να προσέχετε τους εαυτούς σας.…» , έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγες ώρες μετά η ίδια μοιράστηκε με τους φίλους της τα ευχάριστα νέα αφού το τεστ βγήκε αρνητικό.

Χαρούμενη πολύ αφού η ίδια ανήκει στις ευπαθείς ομάδες το ανακοίνωσε γράφοντας:

«Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης και το ενδιαφέρον σας παιδιά. Με έχετε κατασυγκινήσεις. Το τεστ βγήκε αρνητικό. Χάσαμε 300 ευρώ για το τεστ, κερδίσαμε χαρά όμως, μιας και ανήκω στις ευπαθείς ομάδες. Χαλάλι!!! Μια απλή εποχιακή ίωση περνώ τελικά. Προσέχετε τους εαυτούς σας. Θα επανέλθω asap…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.