MasterChef: Η ατάκα του Πάνου Ιωαννίδη που «ξεμπρόστιασε» το ζευγαράκι – Γιατί «κοκκίνισε» η Μαρία; (βίντεο)

MasterChef: Η ατάκα του Πάνου Ιωαννίδη που «ξεμπρόστιασε» το ζευγαράκι – Γιατί «κοκκίνισε» η Μαρία; (βίντεο)

Μόνο ένας τυφλός δεν θα καταλάβαινε την σχέση της Μαρίας και του Δημήτρη στο «MasterChef». Οι δύο παίκτες δέχονται σε κάθε επεισόδιο τα πειράγματα των άλλων παικτών, μόνο που αυτή τη στιγμή ο Πάνος Ιωαννίδης ήταν αυτός που έκανε την Μαρία να «κοκκινίσει».

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef θέλησε να δείξει στους παίκτες μία μοναδική συνταγή και ζήτησε για βοηθό του τον Δημήτρη.

Μάλιστα, η Μαρία εξέφρασε και το παραπονάκι της που ο κριτής δεν επέλεξε εκείνη για βοηθό όμως το προσπέρασε. Πού να ήξερε όμως πως στη συνέχεια θα της την έλεγε με μία και μόνο ατάκα του ο Πάνος Ιωαννίδης που θα την έκανε να… κοκκινίσει!

Πιο συγκεκριμένα, ξεκινώντας οι δύο άντρες να εκτελούν τη συνταγή, η Μαρία είπε στον Πάνο Ιωαννίδη, «Σεφ, μην του δίνεις πράγματα, άστον να τρέξει λίγο».

Όμως σχεδόν αμέσως πήρε την… πληρωμένη απάντηση του γνωστού σεφ και κριτή του Masterchef ο οποίος της είπε χαρακτηριστικά: «Τον τρέχεις εσύ δε χρειάζεται να τον τρέχω κι εγώ».

Εκείνη τη στιγμή η Μαρία έδειξε σαν να ήθελε να ανοίξει η γη να την καταπιεί με τους συμπαίκτες των δύο παιδιών να κάνουν πλάκα στη νεαρή επίδοξη MasterChef.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.