ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

MasterChef: «Λύγισε» και έβαλε τα κλάματα ο Ιωάννης – Δε χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας (βίντεο)

MasterChef: «Λύγισε» και έβαλε τα κλάματα ο Ιωάννης – Δε χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας (βίντεο)

Σε αρκετά δύσκολη θέση βρέθηκε ο Ιωάννης του MasterChef 4, καθώς φόρεσε την μαύρη ποδιά του υποψήφιου προς αποχώρηση παίκτη.

Ο Κύπριος παίκτης του MasterChef 4 είχε την επιλογή να βγει από τη δοκιμασία αποχώρησης, καθώς στην τσέπη του βρισκόταν η κάρτα ασυλίας, το νέο μεγάλο ατού που δίνει φέτος για πρώτη φορά το παιχνίδι.

Ο Ιωάννης στάθηκε πλάι στους Τζον και Ηρακλή και κλήθηκε από τους κριτές να δώσει την τελική του απάντηση. Θα χρησιμοποιήσει ή όχι την κάρτα;

Βίντεο: Με δάκρυα, ο Ιωάννης αποφάσισε για την κάρτα ασυλίας του MasterChef 4
Πάρα το γεγονός πως ο ένας μετά τον άλλον οι παίκτες, τόσο η Κατερίνα, όσο όμως και ο Γιώργος και η Μαρία του συνέστησαν να χρησιμοποιήσει την κάρτα, ο Ιωάννης επέμεινε στην αρχική απόφασή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Όπως είπε, το πιάτο του στην προηγούμενη δοκιμασία του MasterChef 4 δεν τρωγόταν και ως εκ τούτου, θα ήταν αδικία να μπει άλλος στη θέση του τη δεδομένη στιγμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.