ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

MasterChef: Ποιοι θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση; (βίντεο)

MasterChef: Ποιοι θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση; (βίντεο)

Η Ντέμη ήταν αυτή που κέρδισε τη δοκιμασία ασυλίας, ενώ ασφαλής είναι και ο Σταύρος που έχει ασυλία από προηγούμενο επεισόδιο. Ποιοι όμως είναι οι παίκτες που θα είναι υποψήφιοι γι’ αποχώρηση;

Ας ξεκινήσουμε από τα δεδομένα. Η Ντέμη και ο Σταύρος έχουν την ασυλία και δεν μπορούν να ψηφιστούν από τους αντιπάλους τους. Ο Κώστας ως αρχηγός της μπλε ομάδας από την αρχή είχε δηλώσει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη, άρα θα ζητήσει από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν.

Ο άλλος παίκτης που επίσης θα λάβει αρκετές ψήφους θα είναι ο υπαρχηγός, ο Ηλίας δηλαδή. Τώρα σε ότι αφορά τον τρίτο παίκτη που θα πάει τάκο οι πληροφορίες μας λένε ότι αυτός πιθανότατα θα είναι ο Ηρακλής.

Ο παίκτης από τη Θεσσαλονίκη τον τελευταίο καιρό έχει πέσει ψυχολογικά και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Μην σας κάνει εντύπωση αν τον δείτε στο τέλος του επεισοδίου της Δευτέρας να παραδίδει το pin του και την ποδιά του.

Όπως και να έχει τη Δευτέρα (6/4) θα είναι ένα αρκετά έντονο επεισόδιο και τα μαχαίρια πάλι θα βγουν. Μάλιστα ο Γιώργος με δάκρυα στα μάτια δείχνει ενοχλημένος για την συμπεριφορά κάποιων συμπαικτών του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.