ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

MasterChef: «Τα πήρε» με τον Γιάννη Αποστολάκη ο Μπέλλος – Έκανε σκηνή ζηλοτυπίας για τη Μαρία (βίντεο)

MasterChef: «Τα πήρε» με τον Γιάννη Αποστολάκη ο Μπέλλος – Έκανε σκηνή ζηλοτυπίας για τη Μαρία (βίντεο)

Σαν νικητές της ομαδικής δοκιμασίας, η μπλε ομάδα βγήκε από το πλατό του MasterChef προκειμένου να συναντήσει τον Γιάννη Αποστολάκη. Ο γοητευτικός σεφ θα πρόσφερε στη νικήτρια ομάδα ένα ξεχωριστό δείπνο σε πολυχώρο στην καρδιά της Αθήνας.

Στην μπλε ομάδα, όμως, βρίσκονταν η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος. Το ερωτευμένο ζευγάρι που… ναι, βγήκε μια ιδιαίτερη έξοδο!

“Επιτέλους είμαι έξω από την κουζίνα του MasterChef και από το σπίτι, γι’ αυτό και σήμερα δεν ξέρω καν πως θα συμπεριφερθώ” σημείωσε με χαμόγελό η Μαρία Μπέη στην κάμερα, προσθέτοντας πως “ανυπομονώ να γνωρίσω τον Γιάννη μου!

“Γιάννη μου, σου ήρθα” αναφώνησε κατά τη συνάντηση η Μαρία Μπέη με τον Δημήτρη Μπέλλο να σπεύδει να διακόψει το ενσταντανέ λέγοντας με νόημα, “εντάξει, φτάνει φτάνει φτάνει! Πολλές αγκαλιές! Μέχρι εκεί”!

Αμέσως μετά, βέβαια, στην κάμερα του MasterChef, ο Δημήτρης Μπέλλος χαμογέλασε και πρόδωσε πως “η Μαρία προσπαθεί αν κάνει πλάκα σήμερα. Βγήκε για πρώτη φορά μετά από καιρό από το σπίτι. Εντάξει, άσ’ την να χαρεί λίγο! Είπαμε να κάνουμε λίγη πλάκα με τον Γιάννη, να σπάσουμε τον πάγο για να μην σπάσουμε στο Γιάννη τίποτα άλλο και έχουμε θεματάκια μετά, προβλήματα”!

“Εννοείται πως σήμερα είμαι το επίκεντρο της ημέρας” πρόσθεσε, με χιούμορ, η Μαρία Μπέη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.