ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το τρέιλερ του σημερινού MasterChef 4: Δάκρυα και «σπόντες» στη ψηφοφορία αποχώρησης (βίντεο)

Το τρέιλερ του σημερινού MasterChef 4: Δάκρυα και «σπόντες» στη ψηφοφορία αποχώρησης (βίντεο)

Νέο επεισόδιο του MasterChef 4 το βράδυ της Δευτέρας και οι δύο μονομάχοι για την παραμονή αναμένεται να είναι άνδρες.

Η άβολη στιγμή της ψηφοφορίας, για ακόμα μια φορά, έφτασε για τους ηττημένους της ομαδικής του MasterChef 4. Με τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τη Ντέμη να βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση έχοντας την ασυλία, οι υπόλοιποι 4 θα πρέπει να ψηφίσουν δίκαια ανάμεσά τους. Δύο φίλοι καλούνται να αγωνιστούν στο μαγειρικό ρινγκ, σε έναν αγώνα man to man μέχρι τελικής αποχώρισης.

Με πιάτο αντιγραφής καλεσμένου Σεφ η δοκιμασία στο MasterChef 4
Το πιάτο του ιδιαίτερου καλεσμένου και σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου, θα αφήσει πολλά στόματα ανοιχτά, όχι μόνο με την ξεχωριστή και μινιμαλιστική του εμφάνιση αλλά και με τις απαιτητικές και πολύπλοκες τεχνικές του.

Ο καλεσμένος σεφ στη δοκιμασία αποχώρησης, Μιχάλης Νούρογλου
Όσο και αν κάποιος προσέξει τις λεπτομέρειες, όση πίστη και αν έχει στις γνώσεις και τις τεχνικές του, μια στιγμή και ένα βιαστικό λάθος αρκούν για να καθορίσουν το αποτέλεσμα.

Βίντεο: Δάκρυα και «μπηχτές» πριν την ψηφοφορία του MasterChef 4
Στο τρέιλερ, φαίνεται πως κάποιες φιλίες αναμένεται να δοκιμαστούν, ενώ παραμένει η αιώνια κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο και την Κατερίνα. Ωστόσο, φαίνεται πως και ο Ηλίας θα καταλήξει να κλαίει για ορισμένα από τα σχόλια του Γιώργου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.