Masterchef: Πάνω απ’ όλα επίπεδο – «Κατoύρα και λίγο…» (βίντεο)

Masterchef: Πάνω απ’ όλα επίπεδο – «Κατoύρα και λίγο…» (βίντεο)

Στην τελική σχεδόν ευθεία μπαίνει το MasterChef ύστερα και από την αποχώρηση του Ηλία Κιαζόλι! Το βράδυ της Τρίτης, οι 11 παίκτες βρέθηκαν μπροστά σε ένα νέο Mystery Box που θα έφερνε εκπλήξεις σε όλους.

Όπως στις περισσότερες, ωστόσο, δοκιμασίες ήταν κάτι παραπάνω από φανερή η σχέση μίσους και κόντρας που διατηρούν η Κατερίνα Λένη με τον Γιώργο Λασκαρίδη.

«Εντάξει… Κατούρα και λίγο, μου ήρθε να του πω, αλλά λέω μην το πω τώρα αυτό” σημείωσε με το χαρακτηριστικό της ύφος ο Κατερίνα Λένη στην κάμερα του MasterChef. “Ο καλυτερότερος, μετά από αυτόν το χάος! Με τον Γιωργάκη δεν υπάρχουν και πολλές αγάπες, απλά ας κάνουμε τώρα ένα break. Αυτό σκέφτηκα γιατί πόσο πια να τον κράξω αυτό τον άνθρωπο; Δεν χρειάζεται κιόλας άλλωστε! Κάνει μόνος του τις πατάτες» πρόσθεσε η διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.