ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έγκυος η Νίκη Λυμπεράκη – Δεν θα εμφανιστεί στο σημερινό δελτίο ειδήσεων (βίντεο)

Έγκυος η Νίκη Λυμπεράκη – Δεν θα εμφανιστεί στο σημερινό δελτίο ειδήσεων (βίντεο)

Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της διανύει η Νίκη Λυμπεράκη. Η ανκοργουμαν του OPEN σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Χατζόπουλο.

Η σχέση τους μετράει πάνω από ένα χρόνο ωστόσο και οι δυο φροντίζουν όλο αυτό το διάστημα να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Τα νέα για την εγκυμοσύνη αποκάλυψε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Έχει ξεπεράσει το πρώτο στάδιο που είναι επικίνδυνο. Μίλησα μαζί της και η ίδια θέλει πολύ να το μοιραστεί δημόσια επειδή πλέον φαίνεται, αλλά λόγω των συνθηκών αισθανόταν άβολα να το κάνει. Σήμερα δεν θα εμφανιστεί στο δελτίο ειδήσεων, λόγω προγραμματισμένων εξετάσεων», αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

Δείτε το απόσπασμα για την εγκυμοσύνη της Νίκης Λυμπεράκη:

Η Νίκη Λυμπεράκη, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Open περιμένει το πρώτο της παιδί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.