ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εξελίξεις στο «MasterChef»: Επιστροφές που θα ταράξουν τα νερά – Ποιος αποχωρεί; (φώτο)

Εξελίξεις στο «MasterChef»: Επιστροφές που θα ταράξουν τα νερά – Ποιος αποχωρεί; (φώτο)

Εξελίξεις σοκ έχουμε στο «MasterChef», καθώς τρεις (!) παίκτες που αποχώρησαν από το παιχνίδι, αναμένεται να επιστρέψουν. Ενώ ταυτόχρονα θα υπάρξει και μια αποχώρηση «βόμβα».

Ο λόγος για τον Γιώργο Λασκαρίδη, ο οποίος αναμένεται να αποχαιρετήσει το ριάλιτι μαγειρικής. Ωστόσο, αυτή θα είναι μια αποχώρηση αστραπή αφού ο Γιώργος θα καταφέρει να μπει ξανά στο παιχνίδι.

Όπως έχουμε δει και στους προηγούμενους κύκλους, σε κάποια φάση του ριάλιτι ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι άλλοι τρεις παίκτες. Έτσι, με την αποχώρηση του Γιώργου, οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει θα κληθούν να αγωνιστούν για να φορέσουν ξανά την πολυπόθητη ποδιά.

Μια εξέλιξη που θα προκαλέσει σοκ στους παίκτες που έχουν παλέψει να βρεθούν στη δεκάδα και ξαφνικά θα γυρίσουν πίσω.

Ο Γιώργος, λοιπόν, δεν θα μείνει για πολύ καιρό εκτός MasterChef, αφού θα είναι ένας από τους τρεις παίκτες που κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.

https://www.instagram.com/p/B-u-KIsFUca

Όσο για το ποιοι παίκτες επιστρέφουν μαζί του, αυτό είναι έκπληξη…

Μαζί με τον Γιώργο στο MasterChef επιστρέφουν επίσης η Μαρλέν και η Μαριάννα όπως αποκάλυψε η εκπομπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ο Γιώργος μάλιστα όχι μόνο θα παραμείνει στο παιχνίδι, αλλά θα μπει και στην τελική εξάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.