ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

MasterChef: Τα «πάντα – όλα» αποκάλυψε η Ηλιάνα – «Εννοείται πως υπάρχουν ζευγάρια στο σπίτι»

MasterChef: Τα «πάντα – όλα» αποκάλυψε η Ηλιάνα – «Εννοείται πως υπάρχουν ζευγάρια στο σπίτι»

Πολλά πράγματα αποκάλυψε η πρώην παίκτρια για το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες του MasterChef.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό, από τη μέρα που αποκαλύφθηκε πως η Μαρία και ο Μπέλλος είναι ζευγάρι, σχετικά με το αν έχουν έρθει κοντά κι άλλοι παίκτες του MasterChef.

Πριν από καιρό είχε ακουστεί κάτι για το ειδύλλιο της Μαριάννας με τον Θεοχάρη, με τους δυο τους ωστόσο να το διαψεύδουν. Ωστόσο μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε η Ηλιάνα που έχει αποχωρήσει από το MasterChef, ξεκαθάρισε πως όντως υπήρξαν άλλα ζευγάρια στο σπίτι, ενώ χαμός έγινε και με τα σχόλια του Ηλία για την Κατερίνα.

Στον τελικό θα ήθελε να δει:

«Τον Μπέλλο και την Ντέμη διότι είναι και οι δύο πολύ δυνατοί μαγειρικά και έχουν τις γνώσεις για να αναδειχτούν MasterChef».

Για την αναγνωρισιμότητα:

«Δεν περίμενα ότι θα έχει τόση τηλεθέαση γιατί πέρσι δεν έβλεπα MasterChef. Είναι συγκλονιστικό και σοκαριστικό, τις δύο πρώτες μέρες που βγήκα άκουγα περίεργους ψιθύρους και με έδειχναν με το δάχτυλο. Συνάμα είναι κολακευτικό όταν γίνεται σε μέτριο βαθμό».

Για τα ζευγάρια:

«Εννοείται πως υπάρχουν ζευγάρια. Αλλά είναι λογικό, είμαστε εσώκλειστοι 24 ώρες το 24ωρο, από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία που θα βγούμε έξω δεν έχουμε επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Πόσες φορές θα παίξουμε Monopoly;».

Για τον σύντροφό της:

«Μου έλειπε πολύ η σχέση μου σε σημείο που σκέφτηκα πολλές φορές να κλέψω ένα τηλέφωνο από την παραγωγή για να του μιλήσω. Μου έλειπε πολύ και ο παππούς μου, γιατί όταν τον είχα αφήσει ήταν άρρωστος, δεν μπορούσα να μάθω τι κάνει και έμαθα ότι με έψαχνε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.