ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Χαμός» στο πλατό του J2US με Δέσποινα Βανδή και Άσπα Τσίνα – «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου» (βίντεο)

«Χαμός» στο πλατό του J2US με Δέσποινα Βανδή και Άσπα Τσίνα – «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου» (βίντεο)

H ερμηνεία της Άσπας Τσίνα και του Μάριου Πρίαμου σε ένα τραγούδι του Φοίβου στο J2US έφερε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στην τραγουδίστρια και την κριτή του show Δέσποινα Βανδή.

Το ζευγάρι ερμήνευσε το τραγούδι Ολική καταστροφή που είχε ερμηνεύσει στο παρελθόν ο Νίνο και όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά μέχρι που οι δυο τους βρέθηκαν ενώπιον των κριτών.

Τότε η Δέσποινα Βανδή η οποία ως γνωστόν έχει ερμηνεύσει στο παρελθόν πάρα πολλά τραγούδια του Φοίβου σχολίασε το τραγούδι με τρόπο που δεν άρεσε καθόλου στην Άσπα Τσίνα η οποία δεν άφησε την κριτή να ολοκληρώσει τη σκέψη και το σχολιασμό της.

Η παρέμβαση της Μαρίας Μπακοδήμου με την ατάκα που έχει μείνει στην ιστορία από τα χείλη της Άσπας Τσίνα την εποχή του Fame Story «Δεν καταλαβαίνω την έντασή σου» για να ευθυμήσουν, μάλλον χειρότερα έκανε τα πράγματα. Η αντιπαράθεση ανάμεσα στις δύο γυναίκες συνεχίστηκε αρκετά λεπτά και κανένας δεν κατάφερε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

«Δέσποινα, συγγνώμη… Θα διαφωνήσω μαζί σου… Συγγνώμη, συγγνώμη… Θα διαφωνήσω μαζί σου… Αυτό το τραγούδι κατά τη δική μου εκτίμηση είναι ένα τραγούδι το οποίο είναι άρτιο! Έχει έναν εξαιρετικό στίχο, εξαιρετικό και δεν μπορώ να το τοποθετήσω στην κατηγορία των τραγουδιών που περιγράφεις. Δηλαδή ότι είναι ένα τραγούδι απλά που υπάρχει για να χαιρόμαστε! Δεν μπορώ να συμφωνήσω σε αυτό! Παρ’ όλα αυτά, με συγχωρείς για τη διακοπή , απλά επειδή είπε συμφωνώ με την Άσπα. Εγώ είπα κάτι άλλο και εσύ λες κάτι άλλο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άσπα Τσίνα προς τη Δέσποινα Βανδή.

Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε ανάμεσα στις δύο γυναίκες στο πλατό του J2US.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.