X. Λούλης: «Χαζομάρα η κουβέντα για το διαφημιστικό που κατέβηκε»

X. Λούλης: «Χαζομάρα η κουβέντα για το διαφημιστικό που κατέβηκε»

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με το βίντεο της Γενικής Γραμματείας της Πολιτικής Προστασίας, για τον «συνωστισμό» στις πλατείες, ο Χρήστος Λούλης έδωσε τη δική του απάντηση.

Αρχικά ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη μεσημεριανή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ ούτε διχαστικό ούτε σεξιστικό είδα το βίντεο. Το έκανα αφιλοκερδώς. Από εκεί και πέρα αν το σποτ δεν περνάει το σωστό μήνυμα στον κόσμο που στέκεται σε κάτι άλλο, καλώς κάνει και αποσύρεται»

Αργότερα μιλώντας το απόγευμα της Κυριακής στο δελτίο της ΕΡΤ αμέσως μετά την καθημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα ο Χρήστος Λούλης είπε:

«Θεωρώ χαζομάρα όλη αυτήν την κουβέντα, αλλά από τη στιγμή που το μήνυμα που ήθελε να περάσει το σποτ προκάλεσε άλλες αντιδράσεις από τις επιδιωκόμενες, καλώς κατέβηκε».

«Με τίποτα δεν πέρασε από το μυαλό μου. Είμαι αρκετά ευαίσθητος σ’ αυτά τα θέματα και ούτε όταν διάβασα το σενάριο δεν πήγε το μυαλό μου.

Το θεωρώ χαζομάρα όλο αυτό το θέμα που δημιουργήθηκε. Φυσικά και δεν αναφερόταν σε όλες τις γυναίκες. Το σποτ ήθελε να περάσει ένα μήνυμα, από τη στιγμή που προκάλεσε αντιδράσεις καλώς κατέβηκε, γιατί δεν ήταν αυτό το θέμα. Η Πολιτική Προστασία έχει σημαντικότερα πράγματα να κάνει από το να με ειδοποιήσει.

Περίμενα αντιδράσεις γιατί υπάρχει μια «αντιστασιακή τάση» λες και ο ιός είναι επιβαλλόμενος από τον Σόρος και τους Μασόνους».

Σχετικά με το θέμα της αστυνομικής παρέμβασης για τον συνωστισμό στις πλατείες ο ηθοποιός είπε πως δεν του αρέσει η βία αλλά όχι και να «νιώθω ηλίθιος που μένω κλεισμένος στο σπίτι και κάποιοι να μου λένε πως όλη αυτή η περίοδος ήταν τζάμπα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θεωρώ χαζομάρα όλη αυτήν την κουβέντα, αλλά από τη στιγμή που το μήνυμα που ήθελε να περάσει το σποτ προκάλεσε άλλες αντιδράσεις από τις επιδιωκόμενες, καλώς κατέβηκε», είπε ο ηθοποιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.