Κομμώτρια του «MasterChef»: «Με παρουσίαζαν ως ως μάγισσα και ως Αντζελίνα Τζολί με πιστόλια» (βίντεο)

Κομμώτρια του «MasterChef»: «Με παρουσίαζαν ως ως μάγισσα και ως Αντζελίνα Τζολί με πιστόλια» (βίντεο)

Συνέντευξη έδωσε η κομμώτρια του «MasterChef», Κατερίνα Λένη, μετά την αποχώρηση από το παιχνίδι.

Η πληθωρική κομμώτρια-μαγείρισσα αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «Οι άντρες με φοβούνται. Οι άνδρες τις δυναμικές γυναίκες τις θαυμάζουν από απόσταση». Επίσης μίλησε για τα προσωπικά της προβλήματα: «Ένα διάστημα πάθαινα συχνά κρίσεις πανικού. Έχανα την ενέργειά μου. Διαγνώστηκα με υπερκόπωση και κατάθλιψη. Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου. Έπρεπε να παλέψω τους δαίμονές μου».

«Θέλω νικητή τον Μπέλλο. Είναι πανέξυπνος και χαρισματικός» δήλωσε, εκφράζοντας ξεκάθαρα την προτίμησή της για τον πρώην συμπαίκτη της Δημήτρη Μπέλλο, ενώ ανέφερε ότι η συμπεριφορά του Διονύση Πρώιου κρύβει σκοπιμότητα.

Επιπλέον, σχετικά με τα σχόλια την τηλεθεατών, ανέφερε: «Είναι περίεργο για μένα με πόση ευκολία κρίνει ο κόσμος από έναν καναπέ. Γίνεται ψυχολόγος, δικαστής, αστυνόμος Σαίνης. Γέλασα βέβαια πάρα πολύ με ορισμένα σχόλια που με παρουσίαζαν ως μάγισσα, ως Αντζελίνα Τζολί με τα πιστόλια».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.