Ένας Έλληνας ομογενής στην κορυφή του αμερικανικού Survivor – Κέρδισε 1.850.000 δολάρια (βίντεο)

Ένας Έλληνας ομογενής στην κορυφή του αμερικανικού Survivor – Κέρδισε 1.850.000 δολάρια (βίντεο)

Ο Έλληνας ομογενής, Τόνι Βλάχος, επέστρεψε στην κορυφή του αμερικανικού Survivor και κέρδισε το ποσό των 1.850.000 δολαρίων.

Έξι χρόνια μετά τη νίκη του στο ”Survivor: Cagayan”, στον 28ο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ο ομογενής αστυνομικός κέρδισε στο επετειακό 40ό ”Survivor: Winners at War”, αφενός τον τίτλο του Sole Survivor (μτφ. μοναδικός επιζών) και αφετέρου 1.850.000 δολάρια!

Ο 46χρονος, που είναι πατέρας δύο παιδιών και σύμφωνα με τον Εθνικό Κήρυκα κατάγεται από το χωριό Διασελάκι του Δήμου Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, έγινε, έτσι, ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του ριάλιτι που ανακηρύσσεται για δεύτερη φορά νικητής. Είχε δοκιμάσει, μάλιστα, ξανά την τύχη του, στο ”Survivor: Game Changers” του 2017, αλλά είχε βγει μόλις στη δεύτερη ψηφοφορία εκτός παιχνιδιού.

Στο φετινό ”Survivor: Winners War”, που γυρίστηκε πέρυσι τέτοια εποχή στα νησιά Φίτζι και προβλήθηκε φέτος από το CBS, από τις 12 Φεβρουαρίου μέχρι και την περασμένη Τετάρτη (13/5), διεκδίκησαν τη νίκη 20 από τους νικητές των 39 σεζόν του Survivor στις ΗΠΑ και το έπαθλο ήταν σχεδόν διπλάσιο από το ένα εκατομμύριο δολάρια που δινόταν στο παρελθόν. Τα αποτελέσματα, δε, όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω βίντεο, ανακοινώθηκαν μέσω… τηλεδιάσκεψης λόγω της καραντίνας!

«Άνοιξα τα μάτια μου και είδα πόσο σημαντική είναι η οικονομική ασφάλεια. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Σήμερα οι άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους», ανέφερε ο Βλάχος στο ”Entertainment Tonight” για τη μεγάλη νίκη του, σχολιάζοντας και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Το πρώτο εκατομμύριο που κέρδισα στο Survivor το επένδυσα σε ακίνητα. Το καλύτερο πράγμα να κάνεις είναι να ξεπληρώνεις τα στεγαστικά σου δάνεια και να είσαι ασφαλής», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.