ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τελικά υπάρχει δεύτερο ζευγάρι στο «MasterChef»; – Τι λέει η… θεία της Μάρλεν (βίντεο)

Τελικά υπάρχει δεύτερο ζευγάρι στο «MasterChef»; – Τι λέει η… θεία της Μάρλεν (βίντεο)

Εδώ και λίγες ημέρες, υπάρχουν έντονες φήμες ότι υπάρχει και δεύτερο ζευγαράκι στο «MasterChef 4», μετά τους Δημήτρη Μπέλλο και την Μαρία Μπέη, πρόκειται γι’ αυτό της Μάρλεν με τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

Όμως τι πραγματικά συμβαίνει και πόσο ισχύουν οι παραπάνω φήμες; Ήδη η θεία της Μάρλεν μιλώντας στο Happy Day το διέψευσε. Το πρωί του Σαββάτου όμως η Ασημίνα και η Άλκηστις, δυο παίκτριες που γνωρίσαμε στο περσινό MasterChef μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα για το φημολογούμενο ζευγάρι του MasterChef 4.

Σύμφωνα λοιπόν με την Ασημίνα που γνωρίζει προσωπικά τη Μάρλεν καθώς και οι δύο προέρχονται από την Κρήτη, είπε πως ο Σταύρος Βαρθαλίτης δεν είναι του γούστου της Μάρλεν και ότι η παίκτρια του MasterChef 4 έχει άλλες προτεραιότητες στην προσωπική της ζωή.

Την ίδια άποψη έδειξε να συμμερίζεται και η Άλκηστις.

Δείτε το βίντεο για το φημολογούμενο ειδύλλιο του MasterChef 4:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα στη Μάρλεν και τον Σταύρο Βαρθαλίτη;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.