ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

J2US – Τρύφωνας Σαμαράς: «Σε βρήκα συντηρητικό» – «Τι να ‘βαζα; Μίνι;…» (βίντεο)

J2US – Τρύφωνας Σαμαράς: «Σε βρήκα συντηρητικό» – «Τι να ‘βαζα; Μίνι;…» (βίντεο)

Ο Τρύφωνας Σαμαράς στο τέταρτο επεισόδιο Just The 2 Of Us, έκανε για ακόμη μια φορά μια απολαυστική εμφάνιση, τραγουδώντας σε ντουέτο με τη Χαρά Βέρρα το θρυλικό A Far L’amore Comincia Tu της Ραφαέλα Καρρά, στην ιταλική και ελληνική του εκδοχή.

Ο γνωστός κομμωτής, διαγωνιζόμενος στο celebrity talent show του Open, όταν βρέθηκε απέναντι στην κριτική επιτροπή, δεν προλάβαινε να διατυπώνει χαριτωμένα…. τα παράπονά του.

«Πιο πολύ το μπρίο βαθμολογώ και τη χαρά της ζωής» εξήγησε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Με απογοήτευσες Τρύφωνα. Περίμενα πιο εκκεντρικά πράγματα από σένα…. σε βρήκα συντηρητικό» του είπε η Δέσποινα Βανδή, οπότε εκείνος αναρωτήθηκε: «Τι να ‘βαζα; Μίνι;…».

«Ήσουν πάρα πολύ καλός» σχολίασε ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος ανέλαβε να εξηγήσει στον Τρύφωνα Σαμαρά τι είναι το κουπλέ και τι το ρεφρέν.

Τέλος η Βίκυ Σταυροπούλου περιέγραψε ότι μία κυρία στο μίνι μάρκετ, της υπέδειξε να είναι πιο γενναιόδωρη στη βαθμολογία της με τον Τρύφωνα: «Πρέπει να βάζετε 10! Δεν τραγουδάει καλύτερα από τους άλλους, αλλά χαίρεται η ψυχή μας να τον βλέπουμε» της είπε

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, ο Τρύφωνας Σαμαράς εξασφάλισε 4 επτάρια από του κριτές και συγκέντρωσε 27 βαθμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.