ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το «Last Dance» φτάνει στο τέλος του – Τι θα δούμε στα δύο εναπομείναντα επεισόδια (βίντεο)

Το «Last Dance» φτάνει στο τέλος του – Τι θα δούμε στα δύο εναπομείναντα επεισόδια (βίντεο)

Το ντοκιμαντέρ «The Last Dance», που εξετάζει την καριέρα του Μάικλ Τζόρνταν με επίκεντρο την τελευταία του σεζόν στους Σικάγο Μπουλς, φτάνει στο φινάλε.

Το ESPN, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σειράς στις ΗΠΑ, έδωσε στη δημοσιότητα το trailer για τα τελευταία δύο επεισόδια της σειράς που ξετρέλανε τους απανταχού μπασκετόφιλους (και όχι μόνο) επαναφέροντας στο προσκήνιο τον κατά πολλούς κορυφαίο αθλητή όλων των εποχών. Η επίδραση του ντοκιμαντέρ άλλωστε, φαίνεται κι από τη θεματολογία όλων των ΜΜΕ παγκοσμίως, που τις τελευταίες εβδομάδες καταπιάνονται συστηματικά με ιστορίες από τη ζωή και την καριέρα του Τζόρνταν.

Το φινάλε του The Last Dance θα παιχτεί στις ΗΠΑ το βράδυ της Κυριακής (17/5), ενώ στον υπόλοιπο κόσμο και την Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο από τη Δευτέρα 18/5 μέσω της πλατφόρμας του Netflix. Και το trailer των τελευταίων επεισοδίων έρχεται για να μας προϊδεάσει για το μοναδικό φινάλε μιας συγκλονιστικής και συνάμα ιστορικής σεζόν που κρίθηκε στο Σολτ Λέικ Σίτι απέναντι στους Γιούτα Τζαζ, με τον Μάικλ Τζόρνταν να παίρνει την μπάλα και να πραγματοποιεί την τελευταία και καθοριστική επίθεση του αγώνα, σε μια από τις πιο κλασικές φάσεις στην ιστορία του μπάσκετ. The Last Dance, The Last Shot!

Δείτε το trailer:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.