ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρώην παίκτρια του «MasterChef» για Μαρία Μπέη: «Το έκρυβε πολύ καλά… πιστέψτε με» (φώτο)

Πρώην παίκτρια του «MasterChef» για Μαρία Μπέη: «Το έκρυβε πολύ καλά… πιστέψτε με» (φώτο)

Η πρώην παίκτρια του «MasterChef 4», Μάγδα Κοπαλίδου, έδωσε συνέντευξη, όπου και μίλησε για τους πρώην συμπαίκτες της, αλλά και για τον χαρακτήρα της Μαρίας Μπέη.

Με ποιους ήρθες πιο κοντά και έχεις κρατήσει επαφές μέχρι τώρα;

Μιλάω με την Ντέμη, τη Μαριάννα και καμιά φορά με τον Ηλιόπουλο, τον Γατόπουλο και τον Νταλιάνη. Ακόμη, με τη Μάρλεν, με την οποία όμως έχουμε χαθεί τελευταία, αλλά είναι από τους ανθρώπους που θέλω να κρατήσω επαφή.

Τα πρόσωπα που ανέφερες είναι μερικά από αυτά που έχουν συζητηθεί…

Ισχύει. Η Μαριάννα, που έχει ένα στόμα πανάθεμά την, της το έγραψα κιόλας στο γράμμα που άφησα φεύγοντας: «Σταμάτησέ τα όλα αυτά και δείξει τις μαγειρικές σου ικανότητες». Μετά, όταν βγήκε, μιλήσαμε και δεν είχε παρεξηγηθεί. Κατάλαβε τι εννοούσα. Άλλωστε, και η ίδια έχει μετανιώσει για κάποια πράγματα που έχει κάνει και έχει πει. Με την Ντέμη ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο, το μόνο που είχε δύο κρεβάτια, και περνούσαμε πολλές ώρες μαζί, ενώ με τη Μάρλεν είχαμε τις ίδιες ανησυχίες.

Αισθάνθηκες ότι κάποιοι άλλαζαν χαρακτήρα όταν άνοιγαν οι κάμερες;

Κάποια από τα παιδιά το έκαναν αυτό από την αρχή του παιχνιδιού και κάποια άλλα στη συνέχεια. Μάλιστα, για κάποιους από αυτούς έχουμε πέσει από τα σύννεφα.

Σε ποιο πρόσωπο αναφέρεσαι;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μαρία, μέσα στο σπίτι, ήταν πολύ ήσυχη και συνέχεια με τον Μπέλλο και με κάποια άλλα άτομα, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα. Καμία σχέση με αυτό που βλέπω τώρα. Το έκρυβε πολύ καλά, πίστεψέ με. Ναι, ήταν η πριγκίπισσα, περιποιημένη, να την προσέξεις, αλλά τώρα ξαφνικά είναι όλοι υποτελείς. Το ζει. Δεν σου κρύβω ότι τη συμπαθούσα, αλλά τώρα έχω αρχίσει να την αντιπαθώ. Ελπίζω, όταν βγει από το σπίτι, να ξαναβρεί τον εαυτό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.