ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

MasterChef: Οι συζητήσεις για τον νέο κύκλο – Ποιος θα είναι ο νικητής;

MasterChef: Οι συζητήσεις για τον νέο κύκλο – Ποιος θα είναι ο νικητής;

Προς τον μεγάλο τελικό οδεύει σιγά – σιγά το «MasterChef 4» και ήδη υπάρχουν πολλά spoilers για τον νικητή του επάθλου.

Σύμφωνα με το ΤV-Έθνος, στο Star πάντως έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για ακόμη μια σεζόν. Επιθυμία του σταθμού – και απόλυτα λογική βάσει ποσοστών τηλεθέασης – είναι να υπάρξει άλλος ένας κύκλος του ριάλιτι από τον Ιανουάριο του 2021, με τους ίδιους βασικούς συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Σε ό,τι αφορά το MasterChef 4, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, στον τελικό, θα μονομαχήσουν ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου για το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα spoiler μάλιστα αναφέρουν ότι νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής θα είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος φέρεται να έχει κερδίσει στις δύο πρώτες δοκιμασίες του ημιτελικού και να προηγείται με μεγάλη διαφορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.