«Αέρας» τα 10.000€ που κέρδισε;Τι αισθητική επέμβαση έκανε ο Μπέλλος μετά το Mastechef; (βίντεο)

«Αέρας» τα 10.000€ που κέρδισε;Τι αισθητική επέμβαση έκανε ο Μπέλλος μετά το Mastechef; (βίντεο)

Μπορεί το Mastechef να εξακολουθούμε να το βλέπουμε στους δέκτες μας, η αλήθεια είναι όμως πως τα γυρίσματα έχουν σταματήσει λόγω κορωνοϊού εδώ και αρκετό καιρό.

Κι ενώ φήμες είχαν κυκλοφορήσει πως το ζευγαράκι Μπέλλος-Μπέλλαινα τα «σπάσανε» και ο Δημήτρης γύρισε στην πρώην του, λογικό αν είδε κι αυτός τα επεισόδια που παίζονται όλες αυτές τις ημέρες με την παντόφλα που τρώει από τη Μαρία, νέες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζεύγος είναι μαζί και μας χαιρετά

Σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης μετά την αποχώρησή του από το MasterChef υποβλήθηκε σε αισθητική επέμβαση.

Και αναρωτιόμαστε;

Ποια από τις δύο του «έσπασε» το κεφάλι, η Μαρία ή πρώην; Άλλωστε λεφτά υπάρχουν να χαλάσει μιας και κέρδισε τα 10.000€ του Silver Award σύμφωνα με τα μέχρι τώρα spoilers.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.