ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

MasterChef: Ποιος θα κερδίσει το Silver Award; – «Φιλικό» ανάμεσα στο ζευγαράκι ή «σκληρή» μάχη (βίντεο)

MasterChef: Ποιος θα κερδίσει το Silver Award; – «Φιλικό» ανάμεσα στο ζευγαράκι ή «σκληρή» μάχη (βίντεο)

Το ζευγαράκι του MasterChef 4, δηλαδή ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη, έχει βρεθεί στον τελικό του Silver Award.

5η μέρα Silver Award στο MasterChef! Η ώρα του Τελικού έχει φτάσει. Ο εξώστης είναι έτοιμος να επέμβει, όπου χρειαστεί αλλά και έτοιμος να γίνει μάρτυρας σε μία μάχη, που εύκολα θα τη χαρακτήριζε κάποιος «η μάχη των φύλων».

Η Μαρία, νικήτρια από την πρώτη κιόλας ημέρα του Silver Award, από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, έχει απέναντί της τον Δημήτρη, από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Τα πράγματα, όπως φαίνονται για το ζευγάρι του τελικού -και όχι μόνο- θα είναι αρκετά δύσκολα, αφού έφτασαν να διεκδικούν μαζί τον τίτλο του νικητή του Silver Award και το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Η Silver Week φαντάζει σαν “picture in picture”, αφού αποτελεί ένα αρκετά έντονο διαγωνιστικό κομμάτι του μεγαλύτερου μαγειρικού διαγωνισμού στην ελληνική τηλεόραση.

Το MasterChef 4 δε θα απογοητεύσει ούτε αυτή τη φορά, αφού το πιάτο που καλούνται να αντιγράψουν πιστά οι δύο διαγωνιζόμενοι, είναι ένα δημιούργημα των τριών καλεσμένων chef, Δήμου Μπαλόπουλου, Χάρη Αντωνόπουλου και Νίκου Θωμά.

Άλλωστε έχει τονιστεί πολλές φορές ότι τίποτα δεν χαρίζεται σε αυτόν τον διαγωνισμό – μόνο κερδίζεται!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.