ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της Η. Παπαγεωργίου στο GNTM 3; – Όλη η αλήθεια (βίντεο)

Ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της Η. Παπαγεωργίου στο GNTM 3; – Όλη η αλήθεια (βίντεο)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου οδεύει προς τον Alpha, όπου και αναμένεται να αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη, αφήνοντας τη θέση της στο GNTM «ορφανή». Ποια θα πάρει τη θέση τη;

Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day το όνομα της Υβόννης Μπόσνιακ έπεσε στο τραπέζι και την προσέγγισαν για να είναι στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Η Υβόννη είναι μοντέλο, πρώην μοντέλο, είναι κουκλάρα, ξέρει από μόδα… και το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω είναι ότι είναι τόσο γλυκό πλάσμα που δεν έχει την ίντριγκα μέσα της, αν ψάχνουν την ίντριγκα δε θα τη βρουν στην Υβόννη»!

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε: «Έπεσε στο τραπέζι το όνομά της, όμως φαίνεται πώς δεν θα προσχωρήσουν οι συζητήσεις… Δε θα προχωρήσει η πρόταση γιατί τελικά ψάχνουν να βρουν άντρα στη θέση της Ηλιάνας για να μην υπάρχει η σύγκριση και αφού θα μπουν και άντρες μοντέλα θέλουν να υπάρχει και ένας άντρας μοντέλο στην κριτική επιτροπή. Δε θα αργήσουν οι ανακοινώσεις και είναι σε επαφή με το κανάλι και για άλλα πράγματα και συζητά και με άλλα κανάλια. Έχει πολλές προτάσεις για την Υβόννη»!


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.