MasterChef – Ντέμη: «Δεν μπορώ να σας πω άλλα για το παιχνίδι… σας παρακαλώ»

MasterChef – Ντέμη: «Δεν μπορώ να σας πω άλλα για το παιχνίδι… σας παρακαλώ»

Σε εκπομπή μίλησε η πρώην παίκτρια του «MasterChef 4» Ντέμη Γεωργίου, όπου και όπως τόνισε… δεν μπορεί να πει για το παιχνίδι.

“Στο Γιώργο θα μαγείρευα παντζαροσαλάτα που ξέρω ότι του αρέσει και πολύ” σημείωσε χαρακτηριστικά η Ντέμη Γεωργίου για τον πρώην συμπαίκτη της, ενώ συμπλήρωσε πως “λίγα λόγια για την Μαρία και τον Μπέλλο. Είναι πολύ αγαπημένα παιδιά, δεν ξέρω τι γίνεται ω τους αγαπώ και τους δύο. Δεν ξέρω τι κάνουν, πως είναι σε αυτή την φάση”.

Όταν, όμως, η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου ζήτησε περισσότερα σχόλια για το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, η Ντέμη Γεωργίου δεν έκρυψε την αμηχανία της. “Δεν μπορώ να σας πω για το παιχνίδι! Σας παρακαλώ! Απλά θεωρώ ότι για τον Μπέλλο είναι η μαγειρική προέκταση του χεριού του και γενικά είναι από τους καλύτερους μάγειρες που έχουν περάσει από το MasterChef. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να φύγει την επόμενη εβδομάδα γιατί είναι πολύ απρόβλεπτο το παιχνίδι. Ο αγαπημένος μου Διονύσης να κάτσει και άλλο και εκεί και να πάρει λεφτά. Να βγει πιο μετά”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Δεν μπορώ να σας πω άλλα, σας παρακαλώ” πρόσθεσε με χαμόγελο η πρώην διαγωνιζόμενη για να κάνει, την ίδια στιγμή, την εμφάνιση της και η Μαρλέν Γρυντάκη που αποχώρησε από το MasterChef.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.