ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έχει ριζώσει στον ΣΚΑΙ ο Τούρκος Ατζούν – Νέα «μπίζνα» με ριάλιτι χαμηλού επιπέδου

Έχει ριζώσει στον ΣΚΑΙ ο Τούρκος Ατζούν – Νέα «μπίζνα» με ριάλιτι χαμηλού επιπέδου

Την ώρα που η «σύμμαχος χώρα» – κατά Νίκο Δένδια – Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί, είτε στα σύνορα, είτε με τις άθλιες ενέργειες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, το «ελληνικό» κανάλι ΣΚΑΙ, συνεχίζει να κάνει «μπίζνες» με τον Τούρκο, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο ΣKAI «τακίμιασε» για τα καλά με τον στενό φίλο του Ταγίπ Ερντογάν, Ατζούν Ιλιτζαλί, και ετοιμάζει το πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν με βάση τα δικά του φιλόδοξα και πανάκριβα σχέδια, αφού -όπως δείχνουν οι εξελίξεις- οι οικονομικές τους διαφορές αποτελούν παρελθόν!

Τη στιγμή που ο πρόεδρος της Τουρκίας προκαλεί με τη συμπλήρωση των 567 ετών από την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως από τους Οθωμανούς με ένα μεγαλοπρεπές… σόου, το οποίο κορυφώθηκε με τη μουσουλμανική προσευχή και την ανάγνωση αποσπασμάτων από το Κοράνι στην Αγία Σοφία, ο ΣΚΑΙ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον κροίσο Τούρκο παραγωγό, ξεχνώντας επιδεικτικά τους λεονταρισμούς της γειτονικής χώρας για τον Εβρο, την Κρήτη και τα νησιά του βόρειου Αιγαίου.

Όπως αναφέρει η Espresso o Ιλιτζαλί, που έφερε στην εγχώρια μικρή οθόνη παραγωγές όπως το «Survivor» –μέχρι που είδαμε και την άθλια εκδοχή του «Ελλάδα – Τουρκία»-, το ριάλιτι μόδας και ίντριγκας «My Style Rocks», αλλά και το «κίτρινο» ριάλιτι τηλεπροξενιών «Power of Love», δεν σταματά τις μπίζνες με το κανάλι του Φαλήρου. Τι και αν οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται ακόμη μία φορά στο… κόκκινο; Η μπίζνα είναι μπίζνα!

Ετσι, οι δυο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία για άλλα δύο ριάλιτι. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, πρόκειται για δύο εκπομπές που θα προβάλλονται στην απογευματινή ζώνη του σταθμού.

Χαμηλού επιπέδου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, το ένα εκ των δύο θα είναι ριάλιτι μαγειρικής -δηλαδή αντιγραφή του επιτυχημένου «MasterChef» του Star-, ενώ το άλλο θα είναι ένα νέο ριάλιτι σχέσεων, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το -χαμηλού επιπέδου σε ποιότητα και αισθητική αλλά, κυρίως, σε αλήθεια- «Power of Love». Είναι απορίας άξιον πώς ένα ελληνικό κανάλι κάνει δοσοληψίες με Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό, την ώρα που η τουρκική κρατική τηλεόραση TRT αναπαριστά την Αλωση της Πόλης μέσα από ένα τηλεοπτικό σόου και πώς τα βρίσκει τόσο καλά με τον στενό φίλο του Ερντογάν, ο οποίος ως πρόεδρος της Τουρκίας ονειρεύεται η Αγιά Σοφία να γίνει μουσουλμανικό τέμενος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.