ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

MasterChef: Ποιος αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο; (βίντεο)

MasterChef: Ποιος αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο; (βίντεο)

Απρόβλεπτο ήταν το σημερινό επεισόδιο στο «MasterChef 4», τέσσερις παίκτες βρέθηκαν υποψήφιοι για αποχώρηση, με την Μαριάννα να είναι τελικά αυτή που μαγείρεψε για τελευταία φορά στον διαγωνισμό.

Σταύρος Βαρθαλίτης και Γιώργος Λασκαρίδης είχαν τα καλύτερα πιάτα στο σημερινό τεστ δημιουργικότητας του MasterChef 4.

Σύμφωνα με τον κ. Κοντιζά και τον κ. Κουτσόπουλο, και οι δύο διαγωνιζόμενοι είχαν πολύ καλά πιάτα λέγοντας χαρακτηριστικά «μακάρι να είχαμε δύο νικητές».

Τελικά, νικητής στα σημεία αναδείχθηκε ο Γιώργος και θα είναι ο αρχηγός της επόμενης ομαδικής διαδικασίας για δεύτερη συνεχόμενη φορά μάλιστα.

Από την άλλη πλευρά οι: Διονύσης, Σταυρής, Μάρλεν, Δημήτρης, Σταυρής, Μαρία και Τζον, είχαν τα χειρότερα πιάτα σήμερα.

Εν τέλει, Σταυρής, Μαρία και Δημήτρης ήταν οι τρεις με τις λιγότερο καλές προσπάθειες και μαζί με την Μαριάννα αποτελούν την τετράδα προς αποχώρηση.

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν μέσα σε εξήντα λεπτά ένα αρνί με αυγοτάραχο, ένα σύνθετο πιάτο για το οποίο απαιτούνται έξι παρασκευές.

Γενικότερα καμία από τις τέσσερις προσπάθειες δεν ήταν τέλεια, καθώς σε όλες υπήρχαν λάθη επεσήμαναν οι δύο κριτές.

Η καλύτερη προσπάθεια σήμερα και τεχνικά και γευστικά ήταν του Σταυρή, ο οποίος επέστρεψε πρώτος στο σπίτι του μαγειρικού διαγωνισμού.

Έπειτα, ασφαλής είναι και ο Δημήτρης Μπέλλος, καθώς είχε την δεύτερη καλύτερα απόπειρα.

Επομένως, Μαριάννα και Μαρία είχαν τις δύο λιγότερες προσπάθειες και μόνο μια από τους δύο θα επέστρεφε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά η Μαρία πέρασε στους οκτώ, και η Μαριάννα αποχώρησε από το τηλεοπτικό παιχνίδι παραδίδοντας στους κριτές την ποδιά του μαγειρικού διαγωνισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.