ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Netflix: H αντεπίθεση ξεκίνησε από τον Ιούλιο – 59 νέες originals σειρές

Netflix: H αντεπίθεση ξεκίνησε από τον Ιούλιο – 59 νέες originals σειρές

Το Netflix επιφυλλάζει εκπλήξεις για τον μήνα Ιούλιο, φέρνοντάς μας όχι λιγότερο από 59 νέα originals!

Ολοκαίνουριες σειρές, καινούριες ταινίες και ντοκιμαντέρ, ακόμα και πρωτότυπο περιεχόμενο.

Το Netflix κοιτάει προφανώς στον ανταγωνισμό και θέλει είναι αρκετά μπροστά από τους πέντε που διεκδικούν με αξιώσεις πλέον μερίδιο της streaming πίτας. Amazon Prime Video, Apple TV Plus, Disney Plus, HBO Max και Hulu θα λανσάρουν επίσης νέο περιεχόμενο τον Ιούλιο.

Όπως είναι γνωστό, το Netflix έχει ήδη άλλα 200 projects να δουλεύονται στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη, υλικό που θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους 12 μήνες. «Το πρόγραμμα του 2020 για σειρές και ταινίες έχει γυριστεί κατά το μεγαλύτερο μέρος», είπε πρόσφατα ο Ted Sarandos, «και είμαστε ήδη αρκετά προχωρημένοι και στον σχεδιασμό του 2021».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Netflix είναι επικεντρωμένο στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου. Έτσι σκιαγράφησαν τα στελέχη του ένα streaming μοντέλο που να μπορεί όχι απλώς να επιβιώσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.