ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

GNTM: Αυτές θα είναι οι αλλαγές – Ο τρόπος που θα γίνονται πλέον οι δοκιμασίες

GNTM: Αυτές θα είναι οι αλλαγές – Ο τρόπος που θα γίνονται πλέον οι δοκιμασίες

Πολλές αλλαγές θα δούμε στο νέο κύκλο του GNTM αφού σύμφωνα με πληροφορίες μόνο πέντε άτομα θα είναι σε κάθε λήψη, τα οποία μάλιστα θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα.

Μπορεί στο παρελθόν να είχαμε δει άπειρους καβγάδες μεταξύ των μοντέλων κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης, ωστόσο, τώρα αυτό δεν θα μπορεί να γίνει.

Στο σπίτι του GNTM δεν θα είναι 24 διαγωνιζόμενοι (12 αγόρια – 12 κορίτσια), αλλά 20 συνολικά, δέκα και δέκα. Οι δοκιμασίες ήταν άλλο ένα θέμα που προβλημάτισαν τους ανθρώπους της παραγωγής, καθώς φοβούνται πως μια νέα έξαρση του κορωνοϊού θα τους χαλάσει τα σχέδια.

Έτσι, έφτιαξαν έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που εκεί θα γίνονται οι φωτογραφίσεις για την εκάστοτε δοκιμασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον φετινό κύκλο δεν θα παρακολουθήσουμε καμία εξωτερική δοκιμασία. Για τους ανθρώπους που θα κάνουν γκεστ, αλλά και τους φωτογράφους, τα μέτρα θα παραμένουν αυστηρά. Όσοι θα συμμετέχουν θα κάνουν τεστ για κορωνοϊό και αφού λάβουν τα αποτελέσματα θα μπορούν να πηγαίνουν στο γύρισμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.