Big Brother: Αυτό είναι το προφίλ των παικτών που «εισβάλλουν» στο ριάλιτι

Big Brother: Αυτό είναι το προφίλ των παικτών που «εισβάλλουν» στο ριάλιτι

Στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν οι συντελεστές του Big Brother με δημοσιογράφους, στον χώρο που θα γυρίζεται το reality, είχε αναφερθεί πως η επιλογή των συμμετεχόντων έχει γίνει με ιδιαίτερη προσοχή.

Στόχος είναι να κλειστούν στο σπίτι ενδιαφέρουσες και διαφορετικές μεταξύ τους προσωπικότητες, ώστε να υπάρχει αυξημένο τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Η παραγωγή επέλεξε να εντάξει στο καστ 16 πρόσωπα που ενισχύουν τη διαφορετικότητα από κάθε οπτική γωνία, φυλετική, θρησκευτική, αλλά και σεξουαλικού προσανατολισμού.

Ανάμεσα στους παίκτες του Big Brother περιλαμβάνονται ένας μουσουλμάνος, ένας άνδρας αφρικανικής καταγωγής, καθώς και ένας ομοφυλόφιλος. Μεγάλες αποκλείσεις υπάρχουν και όσον αφορά τις ηλικίες, καθώς στο καστ περιλαμβάνεται μια γυναίκα 60 ετών και ένας νεαρός 18 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι παίκτες θα χρειαστεί να συνεργαστούν για την καθαριότητα και την παρασκευή φαγητού, ενώ κάθε εβδομάδα ο νικητής θα έχει δικαίωμα να μείνει στο capital room μόνος, με όποιο πρόσωπο επιλέξει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.