OPEN: Ανακοίνωσε επίσημα τη νέα εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

OPEN: Ανακοίνωσε επίσημα τη νέα εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

Το Open μέσω επίσημης ανακοίνωσης γνωστοποίησε ότι τον Σεπτέμβριο κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας το νέο παιχνίδι μόδας με όνομα “Style Me Up” και τον ρόλο της παρουσιάστριας αναμένεται να έχει η Μαρία Μπακοδήμου.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Τι μπορείς να κάνεις μέσα σε λίγες ώρες;

Να αλλάξεις στυλ

Να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση.

Να κάνεις μια νέα αρχή!

Το Style Me Up, το νέο συναρπαστικό παιχνίδι μόδας που δίνει την ευκαιρία σε γυναίκες και άντρες να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία και να ανακαλύψουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, αλλάζοντας εντυπωσιακά την εμφάνισή τους, έρχεται στο OPEN τον Σεπτέμβριο.

Στο Style Μe Up θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την ιστορία τους, αλλά και τον λόγο που θέλουν να αλλάξουν στυλ, εμπνέοντας την ομάδα των ειδικών που θα αναλάβει τη «μεταμόρφωσή» τους

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μαρία Μπακοδήμου, μαζί με μια επιτροπή καταξιωμένων επαγγελματιών από τον ευρύτερο χώρο της μόδας, υποδέχεται τηλεθεατές που θέλουν να ανανεώσουν την εικόνα τους και να αναγεννηθούν, ενισχύοντας τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.