ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

MEGA: Μεγάλη επιστροφή έκπληξη μετά από χρόνια απουσίας από την τηλεόραση

MEGA: Μεγάλη επιστροφή έκπληξη μετά από χρόνια απουσίας από την τηλεόραση

Το MEGA όπως και όλα τα τηλεοπτικά κανάλια καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν και ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και ένα αγαπημένο πρόσωπο από το παρελθόν, που αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη χρονιά στην τηλεόραση.

Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα του MEGA και, καθώς φαίνεται, οι υπεύθυνοι του σταθμού επιδιώκουν να καλύψουν πλήθος διαφορετικών προτιμήσεων και αναγκών θέασης.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι άνθρωποι του MEGA συμφώνησαν με τον Λάμπρο Φισφή να επιστρέψει στον σταθμό στον οποίο ξεκίνησε η τηλεοπτική του καριέρα μέσα από τα προγράμματα, «Η γενιά των 592 ευρώ» και «Κάψε το σενάριο».

Ο δημοφιλής κωμικός αναμένεται να αναλάβει την παρουσίαση ενός νέου, ψυχαγωγικού πρότζεκτ που θα προβάλλεται στη μεταμεσονύκτια ζώνη του MEGA, που θα έχει στοιχεία stand up και σάτιρας με τη μορφή σόου, ενώ δεν θα λείπει η παρουσία των καλεσμένων.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως ο Λάμπρος Φισφής επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από τρία χρόνια απουσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.