ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Γνωστός δημοσιογράφος αποχωρεί από το ΟΡΕΝ και επιστρέφει στο MEGA

Γνωστός δημοσιογράφος αποχωρεί από το ΟΡΕΝ και επιστρέφει στο MEGA

Ένας εκ των πιο γνωστών δημοσιογράφων του MEGA που ανέβασε επίπεδο το όνομά του στο συγκεκριμένο κανάλι αναμένεται να επιστρέψει σύντομα, καθώς αποτελεί παρελθόν από το ΟΡΕΝ.

«Αποχωρήσεις από την ενημέρωση, προσθήκες στην ψυχαγωγία του OPEN. Μετά τη Στέλλα Γκαντώνα και συνολικά άλλα 17 άτομα που είτε παραιτήθηκαν είτε απομακρύνθηκαν από το τμήμα ειδήσεων, την έξοδο επέλεξε και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος που αποχωρεί από το OPEN έπειτα από δυο χρόνια και εντάσσεται πλέον στο δυναμικό του MEGA».

Ο δημοσιογράφος αναμένεται να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, επιστρέφοντας σε πόστο που διατηρούσε επί πολλά χρόνια στο «παλιό» MEGA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο OPEN απομακρύνθηκε από την πρωινή ζώνη όταν αποφασίστηκε να συγχωνευτούν οι δύο εκπομπές σε μία, αναλαμβάνοντας κατόπιν προϊστάμενος πολιτικού ρεπορτάζ και σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων, θέση που δεν τον ικανοποιούσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.