ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ γυρίζει την πλάτη στις κάμερες – «Τέλος» το ριάλιτι

Η οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ γυρίζει την πλάτη στις κάμερες – «Τέλος» το ριάλιτι

To Keeping Up with the Kardashians είναι ένα αμερικανικό τηλεοπτικό ριάλιτι, που προβάλλεται από το κανάλι E! Entertainment και εστιάζει στις προσωπικές και επαγγελματικές ζωές των μελών της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ.

Αποτελεί ιδέα του Ράιαν Σίκρεστ, ο οποίος είναι και παραγωγός. Το ριάλιτι έκανε πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου 2007 και πρωταγωνιστούν κυρίως οι τρεις αδελφές Κιμ, Κόρτνεϊ και Κλόι Καρντάσιαν, καθώς και οι ετεροθαλείς αδελφές τους, Κένταλ και Κάιλι Τζένερ. Επίσης, εμφανίζονται συχνά οι γονείς τους, Κρις και Κέιτλιν Τζένερ, πρώην Μπρους Τζένερ, αλλά και ο αδελφός τους, Ρομπ Καρντάσιαν.

Η Κιμ Καρντάσιαν, ίσως το πιο διάσημο από τα μέλη της οικογένειας, ανέλαβε να ανακοινώσει ότι το οικογενειακό ριάλιτι ολοκληρώνει τον κύκλο του ύστερα από δεκατέσσερα χρόνια. Η τελευταία σεζόν θα προβληθεί στις αρχές του επόμενου έτους.

Στην ανάρτησή της στο Instagram, η 39χρονη τηλεπερσόνα έγραψε: «Στους καταπληκτικούς θαυμαστές μας: με βαριά καρδιά πήραμε τη δύσκολη απόφαση ως οικογένεια να αποχαιρετήσουμε το Keeping Up With The Kardashians. Ύστερα από δεκατέσσερα χρόνια, είκοσι σεζόν, εκατοντάδες επεισόδια και πολυάριθμα σόου, είμαστε ευγνώμονες σε όλους εσάς που μας παρακολουθήσατε όλα αυτά τα χρόνια – μέσα από τις καλές, τις κακές στιγμές, την ευτυχία, τα δάκρυα, τις πολλές σχέσεις και τα παιδιά.

Θα ευγνωμονούμε για πάντα τις υπέροχες αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που γνωρίσαμε στην πορεία. Ευχαριστώ τα χιλιάδες άτομα και επιχειρήσεις που συμμετείχαν σε αυτή την εμπειρία».

Όπως πρόσθεσε: «Το πιο σημαντικό, ένα πολύ ιδιαίτερο ευχαριστώ στο Ράιαν Σίκρεστ για την πίστη του, το E! που είναι ο συνεργάτης μας και την ομάδα παραγωγής μας στο Bunim/Murray, που έχουν περάσει αμέτρητες ώρες κινηματογραφώντας την ζωή μας. Η τελευταία μας σεζόν θα προβληθεί στις αρχές του επόμενου έτους, 2021. Χωρίς το Keeping Up With The Kardashians δεν θα ήμουν εδώ που βρίσκομαι σήμερα.

Είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους όσοι μας παρακολούθησαν και υποστήριξαν εμένα και την οικογένειά μου τα τελευταία δεκατέσσερα απίστευτα χρόνια. Αυτό το σόου μάς έκανε αυτούς που είμαστε και θα χρωστάω πάντα σε όλους όσοι έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση της σταδιοδρομίας μας και στην αλλαγή της ζωής μας για πάντα. Με αγάπη και ευγνωμοσύνη, Κιμ».

Το τηλεοπτικό δίκτυο E!, από την πλευρά του, ανέφερε στην ανακοίνωσή του ότι σέβεται την «απόφαση της οικογένειας να ζήσει τη ζωή της χωρίς τις κάμερές μας».

Αναλυτικά: «Το E! Entertainment υπήρξε το σπίτι και η εκτεταμένη οικογένεια των ΚαρντάσιανΤζένερ για δεκατέσσερα χρόνια, παρουσιάζοντας τις ζωές αυτής της οικογένειας. Μαζί με όλους εσάς παρακολουθήσαμε τις ιδιαίτερες στιγμές που η οικογένεια αυτή μοιράστηκε μαζί μας. Παρόλο που ήταν προνόμιο μας και θα μας λείψουν ολόψυχα, σεβόμαστε την απόφαση της οικογένειας να ζήσει τη ζωή της χωρίς τις κάμερές μας. Δεν είναι το τελευταίο μας “αντίο” ακόμα, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσει η νέα σεζόν του Keeping Up With The Kardashians στις 17 Σεπτεμβρίου, με τη τελευταία σεζόν να κυκλοφορεί το 2021».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CE5AwirA4Cx

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.