ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Big Brother: Ποια είπε «γκόμενα» ο Α.Μικρούτσικος και γιατί αντέδρασε ο Χ.Βαρθακούρης (βίντεο)

Big Brother: Ποια είπε «γκόμενα» ο Α.Μικρούτσικος και γιατί αντέδρασε ο Χ.Βαρθακούρης (βίντεο)

Συζήτηση για τις «γκόμενες» έπιασαν στο Big Brother, λίγο αφότου ξεκίνησε το τρίτο live του τηλεοπτικού ριάλιτι.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (18/09) ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέλεξε να φορέσει μία λευκή μπλούζα, στην οποία απεικονιζόταν το πρόσωπο της Μέριλιν Μονρόε. Όταν η ψυχολόγος του «Big Brother» μπήκε στο πλατό τον ρώτησε σχετικά κι εκείνος απάντησε πως πρόκειται για «μια παλιά μου γκόμενα».

Άμεση ήταν η αντίδραση του παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος τον διόρθωσε, λέγοντας: «Μια παλιά σου σχέση».

«Το “γκόμενα” σε πειράζει;», τον ρώτησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κι εκείνος του απάντησε: «Εμένα προσωπικά όχι, αλλά δεν αρέσει στη γυναίκα μου αυτή η λέξη. Όσες φορές έχω πει αυτή τη λέξη, μου λέει “γκόμενα;”».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όμως, επέμεινε, προσθέτοντας πως η συγκεκριμένη λέξη «είναι άσχημη, αλλά έχει και έμφαση».

Σύμφωνα με το λεξικό, η λέξη που κανέναν από τους δύο άνδρες δεν ενοχλεί σημαίνει: «Γκόμενα, θηλυκό: 1. (λαϊκό ή χυδαίο) η κοπέλα με την οποία κάποιος/α έχει ερωτικές σχέσεις, 2. (λαϊκό ή χυδαίο) η ωραία γυναίκα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.