Λευκές περιοχές: Δείτε πως θα λάβετε την επιδότηση ύψους 150 ευρώ για αποκωδικοποιητή

Λευκές περιοχές: Δείτε πως θα λάβετε την επιδότηση ύψους 150 ευρώ για αποκωδικοποιητή

Επιχορήγηση ύψους 150 ευρώ, για την απόκτηση αποκωδικοποιητή, αναμένεται να λάβουν οι κάτοικοι σε περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας που δεν έχουν σήμα.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω πρόγραμμα αφορά 960 οικισμούς σε λευκές περιοχές, αφού προστίθενται σε πρώτη φάση 520 οικισμοί, ενώ υπάρχει σχεδιασμός να ενταχθούν επιπλέον οικισμοί εφόσον κριθεί αναγκαίο.

Με το νομοσχέδιο, απλοποιείται η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από κατοίκους των λευκών περιοχών. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους για την επιλογή του παρόχου και τη λήψη της σχετικής επιχορήγησης μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης ή μέσω ΚΕΠ.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταθέσουν οι δικαιούχοι τον αριθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της κατοικίας τους. Τα υπόλοιπα στοιχεία θα αντλούνται ηλεκτρονικά, χωρίς να απαιτούνται επιπλέον ενέργειες από τους πολίτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι σήμερα οι δικαιούχοι μπορούν να απευθυνθούν στην Digea ή την Cosmote για την παροχή της υπηρεσίας τηλεοπτικής κάλυψης. Για όλη τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος δεν προβλέπεται καμία οικονομική επιβάρυνση των δικαιούχων με τη μορφή συνδρομής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.