The Bachelor: «Οργίασε» το Twitter με τις ψεύτικες βλεφαρίδες της Σίας Βοσκανίδου

The Bachelor: «Οργίασε» το Twitter με τις ψεύτικες βλεφαρίδες της Σίας Βοσκανίδου

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες της Σίας Βοσκανίδου άναψαν «φωτιές» στους χρήστες του Twitter, καθώς σχολίασαν έντονα το τι έγινε στο επεισόδιο της Τετάρτης στο “The Bachelor”.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και οι γυναίκες που τον διεκδικούν αποτελούν ένα από τα αγαπημένα θέματα του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης και έτσι δεν θα μπορούσαν να τους αφήσουν ασχολίαστους.

Γι’ ακόμα μια φορά την τιμητική της είχε η Σία Βοσκανίδου, η οποία προκάλεσε ένα μικρό πάρτι στο twitter με τις… ψεύτικες βλεφαρίδες της. Τα καυστικά σχόλια διαδέχονταν το ένα και το άλλο, με τους χρήστες να χαρίζουν άφθονο γέλιο με τις ατάκες τους.

Δες τα tweets:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.