ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Απρόσμενες εξομολογήσεις στο Pop Up: «Είχα φτάσει ακόμα και 140 κιλά – Απέκτησα προβλήματα υγείας»

Απρόσμενες εξομολογήσεις στο Pop Up: «Είχα φτάσει ακόμα και 140 κιλά – Απέκτησα προβλήματα υγείας»

Η συζήτηση στο πλατό της εκπομπής Pop Up, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε ως βασικό θέμα τα plus size μοντέλα, με δύο εκ των συνεργατών της να αποκαλύπτουν πράγματα για τα περιττά κιλά.

Αρχικά, ο Παναγής Τζωρτζάτος εξομολογήθηκε πως κάποτε είχε φτάσει 140 κιλά, ενώ στη συνέχεια η Φωτεινή Πετρογιάννη αναφέρθηκε στο δικό της πρόβλημα υγείας.

«Το θέμα είναι κάποια στιγμή να μην περάσουμε στο άλλο άκρο. Σας το λέω επειδή έχω υπάρξει παχύσαρκος άνθρωπος. Η παχυσαρκία και η ανορεξία δημιουργούν στον οργανισμό μεγάλα προβλήματα. Εγώ τότε που είχα φτάσει 140 κιλά, μου έλεγαν ότι πρέπει να τσεκάρω την καρδιά μου, να τσεκάρω ότι όλο το σύστημα λειτουργεί σωστά», ανέφερε ο Παναγής Τζωρτζάτος.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη εξομολογήθηκε: «Να σταματήσουμε αυτά τα σχόλια “πώς πάχυνες έτσι” και “πώς αδυνάτισες έτσι;” γιατί είναι το ίδιο πράγμα. Επειδή έχω υπάρξει το αντίθετο από τον Παναγή, κάποτε είχα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τα κιλά μου, ήμουν πάρα πολύ αδύνατη, είχα μια ψυχογενή ανορεξία που ευτυχώς δεν έφτασε σε επίπεδα που δεν έπρεπε. Με ενοχλούσε πάρα πολύ να με βλέπουν και να μου λένε “πώς έχεις γίνει έτσι;”.

Είναι το ίδιο πράγμα που θα αισθανόμουν αν για κάποιο λόγο είχα παχύνει γιατί είχα ένα ορμονικό πρόβλημα, γιατί είχα κάποιο πρόβλημα υγείας και να μου λέγανε “πώς έχεις παχύνει έτσι;”. Είναι το ίδιο ενοχλητικό».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.