Big Brother: To ερωτικό «καβγαδάκι» της Άννας Μαρίας με τον Δημήτρη Πυργίδη (βίντεο)

Big Brother: To ερωτικό «καβγαδάκι» της Άννας Μαρίας με τον Δημήτρη Πυργίδη (βίντεο)

Δεν έχουν τέλος οι εκπλήξεις και οι ανατροπές στο Big Brother της νέας εποχής αν και συνήθως με χροιά όχι και τόσο θετική.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη που έχει καταφέρει να κάνει έξαλλους τους παίκτες του Μεγάλου Αδελφού και να κερδίσει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού με το στριμμένο ύφος της και της αρχηγικές της τάσεις, φαίνεται ότι αρχίζει να βλέπει τον έρωτα στα μάτια του Δημήτρη Πυργίδη.

Πρόσφατα μάλιστα, ο ίδιος της εξομολογήθηκε σε βραδινή ώρα ότι την βρίσκει τόσο όμορφη σαν νεράιδα, ακόμα κι όταν δεν φοράει μακιγιάζ, ξεκαθαρίζοντας έμμεσα τους σκοπούς του.

Σε spoiler του αποψινού επεισοδίου που προβλήθηκε στην εκπομπή Love it, η Άννα Μαρία και ο Δημήτρης Πυργίδης «πιάνονται» στα χέρια, με τον δεύτερο να απειλεί ότι θα την ρίξει στην πισίνα και την «τσαούσα» του Big Brother να δείχνει ότι προσπαθεί να ξεφύγει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.