ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

GNTM: Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε τα τρία διαφορετικά έπαθλα που θα κερδίσει ο νικητής

GNTM: Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε τα τρία διαφορετικά έπαθλα που θα κερδίσει ο νικητής

Oι διαγωνιζόμενοι του GNTM 3 διεκδικούν τρία έπαθλα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά.

Το GNTM 3, φέτος, παίζεται αλλιώς, καθώς 10 κορίτσια και 10 αγόρια διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου topmodel. Ενας εξ αυτών θα καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο αλλά και τα τρία έπαθλα του ριάλιτι μόδας.

Στο πρώτο πλατό, πριν οι κριτές σχολιάσουν τις φωτογραφίες των παικτών από την δοκιμασία με τις γυμνές λήψεις, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε τα τρία έπαθλα. Οπως είπε η κριτής στους διαγωνιζομένους του GNTM 3, ο νικητής θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με το πρακτορείο της Κένταλ Τζένερ, Elite models. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό, θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο και φυσικά 50.000 ευρώ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέρυσι, τα έπαθλα του GNTM ήταν χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, συμβόλαιο με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με εταιρία καλλυντικών και ένα εξώφυλλο και editorial σε περιοδικό μόδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.