Έβγαζε… μάτι το μπούστο της Κ.Καινούργιου – Φοβήθηκε μην πάθει «εγκεφαλικό» ο μπαμπάς της (φώτο)

Έβγαζε… μάτι το μπούστο της Κ.Καινούργιου – Φοβήθηκε μην πάθει «εγκεφαλικό» ο μπαμπάς της (φώτο)

H Κατερίνα Καινούργιου δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει να φορέσει ένα αποκαλυπτικό φόρεμα, αυτήν τη φορά όμως ζάλισε ακόμα και τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Ευτυχείτε!».

Η 35χρονη παρουσιάστρια, με το πληθωρικό μπούστο, επέλεξε ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και ο πρώτος που το σχολίασε ήταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας, λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «Μας κομπλάρεις».

«Σου αρέσει αυτό που φοράω; Είναι αρκετά σέξι! Έχω έναν φόβο… Μία φοβία. Μην έχω ατύχημα και πάθει κανένα εγκεφαλικό ο μπαμπάς μου», ισχυρίστηκε εκείνη, ενώ αμέσως πετάχτηκε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, για να την καθησυχάσει: «Μη φοβάσαι, δεν κουνιέται τίποτα», εννοώντας πως το φόρεμα «καθόταν» τέλεια πάνω στο σώμα της και τις πληθωρικές καμπύλες της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.