ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Kenzo: Η εξομολόγηση του για τις ερωτικές ταινίες, τα «σκληρά» ναρκωτικά και την ληστεία τράπεζας (βίντεο)

Kenzo: Η εξομολόγηση του για τις ερωτικές ταινίες, τα «σκληρά» ναρκωτικά και την ληστεία τράπεζας (βίντεο)

Στην εκπομπή «The 2night show» βρέθηκε ο πρώην πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών Kenzo και αποκάλυψε ότι στα δύσκολα του πέρασε από το μυαλό να ληστέψει τράπεζα.

«Εννέα ετών το 1996 μας έφερε η μητέρα μου στη Θεσσαλονίκη. Έχω μία αδερφή μεγαλύτερη αλλά επειδή ο πατέρας μου ήταν πολύ “ενεργητικός” άνθρωπος έχω περίπου 20 αδέλφια σε ολόκληρο τον κόσμο. Με τον πατέρα μου δεν μιλάμε καθόλου. Μιλήσαμε τελευταία φορά πριν από ένα χρόνο, όταν μου ζήτησε λεφτά. Η απουσία του πατέρα μου έχει παίξει ρόλο στο πώς οδηγήθηκα να κάνω κάποια πράγματα. Μεγάλωσα με τη μαμά μου», είπε ο Κένζο για τα παιδικά χρόνια του. «Είχα αρρώστια με το σεξ. Αυτά έχουν δημιουργηθεί όλα από τα παιδικά χρόνια. Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα. Ήμουν εξαρτημένος». Από τα 16 μου αντιλήφθηκα ότι είμαι σεξομανής.

Ο Kenzo μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για τον μοναχογιό του, τον οποίο απέκτησε στην ηλικία των 17,5, όμως έχει να τον δει εδώ και δέκα χρόνια. «Έχω να τον δω δέκα χρόνια. Ο πόνος είναι μεγάλος. Πιστεύω όταν ενηλικιωθεί θα βρει τον πατέρα του».

Ο επιχειρηματίας μίλησε στο γνωστό παρουσιαστή για τις καταχρήσεις που έκανε ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει ότι λίγο πριν κάνει restart στη ζωή του ήταν έτοιμος να ληστέψει τράπεζα. «Είχα έρθει σε μια κατάσταση που έκανα τα πάντα. Ήμουν ένας άνθρωπος που θα έπαιρνα κάτι και θα ρώταγα μετά “τι ήταν αυτό;”. Αυτό ήταν που το έκανε πολύ επικίνδυνο γιατί έγινε καθημερινότητα. Έπαιρνα τα πάντα. Ήταν τα ναρκωτικά, ήταν το αλκοόλ, ήταν τα ηρεμιστικά», είπε.

«Ήμουν έτοιμος να κάνω ληστεία σε τράπεζα, τόσο χάλια που ήμουν, δεν είχα καθόλου λεφτά… Να φανταστείς είχα πάρει κάτι αεροβόλα ψεύτικα και έλεγα “θα μπω μέσα και θα κάνω ληστεία” όχι ότι δεν θα με αναγνώριζε κανείς αλλά αυτό ήταν το σκεπτικό μου, τόσος λίγος ήμουν και ένιωθα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης βρισκόταν στο πλατό η σύζυγός του, Τζούλια με καταγωγή από την Λευκορωσία, η οποία του άλλαξε εντελώς τη ζωή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.