ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

The House of the Dragon: Ένας Βίκινγκ στο prequel του Game of Thrones

The House of the Dragon: Ένας Βίκινγκ στο prequel του Game of Thrones

Τo prequel του Game of Thrones ανακοινώθηκε επίσημα από το κανάλι που θα το προβάλλει, το HBO. Θα λέγεται The House of The Dragon και θα βασίζεται στο βιβλίο του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν «Fire & Blood» του 2018.

Πρόκειται για την ιστορία του Οίκου Ταργκάριεν στο Γουέστερος, η οποία αρχίζει περίπου 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones. Η υπόθεση εκτείνεται σε 150 χρόνια, αλλά λέει μόνο τη μισή από την ιστορία της οικογένειας Ταργκάριεν. Ο συγγραφέας ετοιμάζει και δεύτερο βιβλίο, το οποίο θα φθάνει έως την επανάσταση του Ρόμπερτ Μπαράθιον.

Το prequel του Game of Thrones αναμένεται να βγει στις τηλεοπτικές οθόνες μέσα στο 2022, με τα γυρίσματα να μην έχουν ξεκινήσει ακόμα. Εξάλλου, αναζητούνται ακόμα οι ηθοποιοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας… Βίκινγκ θα είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Ο λόγος για τον Τράβις Φίμελ, ο οποίος αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστεί στο Raised by Wolves, του HBO Max, και προορίζεται για το ρόλο του πρίγκιπα Ντίμον Ταργκάριεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.