ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χαλάρωσε Ηλιάνα… Με «τουπέ» δεν ανέβηκε κανείς! (βίντεο)

Χαλάρωσε Ηλιάνα… Με «τουπέ» δεν ανέβηκε κανείς! (βίντεο)

Μοντέλο στο εξωτερικό δήλωνε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κανείς όμως δεν την ήξερε. Μας «φορέθηκε» ως κριτής σε δύο σεζόν GNTM και πάλι αναρωτιόμασταν μέχρι που ένα ειδύλλιο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό την έφερε στις νούμερο ένα αναζητήσεις και ναι μπήκαμε στη διαδικασία να μάθουμε παραπάνω γι’ αυτήν μιας και ο Αργυρός «πουλάει» κάτι παραπάνω.

Η Ηλιάνα, αφού δίδαξε μόδα στο GNTM, κουράστηκε και μεταπήδησε στην παρουσίαση.

Κεντρικιά λοιπόν στον Alpha, με μια εκπομπή που πασχίζει να κρατηθεί πάνω από τη βάση και να κάνει διψήφια νούμερα.

Πάνελ κάτσε καλά. Τα είπαμε με το που ξεκίνησε άλλωστε.

Κλασσικοί σχολιασμοί άλλων εκπομπών με μέτρο που κι αν χαθεί βρε αδερφέ δεν χάθηκε κι ο κόσμος.

Το Ηλιανάκι μας λοιπόν την προηγούμενη εβδομάδα σχολίασε την Ιωάννα Μαλέσου για το προκλητικό και βραδινό ντύσιμο της, με χαρακτηρισμούς που η Μαλέσκου βρήκε σεξιστικούς, συγνώμη όμως δεν ξέρει να λέει γιατί είναι παρουσιάστρια όπως είπε!

Όταν προσβάλεις κάποιον οφείλεις να ζητήσεις και συγνώμη δε θα σου πέσουν τα μούτρα γλυκό μας κορίτσι.

Χαλαρώνουμε που και που και κατεβάζουμε τη μύτη, δεν είναι κακό, το αντίθετο μάλιστα!

Ολόκληρη η δήλωση της φτασμένης παρουσιάστριας Ηλιάνας Παπαγεωργίου:

«Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε την προσπάθεια μας και κακοπροαίρετος δεν ήταν κανείς. Να το πούμε και αυτό. Το να σχολιάστηκε κάτι στην εκπομπή που έχει ειπωθεί από άλλη εκπομπή και από άλλον άνθρωπο και ακούστηκε μια φράση, που ακούγεται εδώ και ενάμιση χρόνο σχεδόν, είναι η χρησιμοποίηση που έχει κάνει ένας άλλος άνθρωπος σε μια φράση.

Εγώ, οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό το κομμάτι, το έκοψα ξεκάθαρα και έμεινα στο στιλιστικό κομμάτι. Να μπω στη διαδικασία να ζητήσω συγνώμη, εάν έχω κάνει κάτι κακό, φυσικά και θα το είχα κάνει κατευθείαν. Από τη στιγμή που βλέπω, όμως, ότι παρουσιάζομαι ως θύτης ενώ είμαι το θύμα… Ε, δεν θα ζητήσω και συγνώμη! Όχι! Ίσως να μην της άρεσε αυτό το κομπλιμέντο, οκ, αυτό είναι θέμα της».​

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

(Η παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου ετοιμάζει την εκπομπή της)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.