ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

GNTM 3: Αντίστροφη μέτρηση για το «Makeover» – Ποια κορίτσια θα «αποχαιρετίσουν» τα μακριά μαλλιά τους; (βίντεο)

GNTM 3: Αντίστροφη μέτρηση για το «Makeover» – Ποια κορίτσια θα «αποχαιρετίσουν» τα μακριά μαλλιά τους; (βίντεο)

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος, προκειμένου να προβληθεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το επεισόδιο του «Makeover» στο GNTM 3.

Είναι πάντα η στιγμή που ανυπομονούν όλοι όσοι βλέπουν το reality μοντέλων, διότι βλέπουμε τις αλλαγές των κοριτσιών αλλά και αγοριών, για φέτος, έτσι όπως τις φαντάστηκαν οι ειδικοί.

Φυσικά θα περιλαμβάνει τα πάντα, χαρές, ενθουσιασμός, κλάματα, φωνές, απογοητεύσεις και πρόσωπα που δε θέλουν να αλλάξουν το μαλλί τους.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Ντάφλος στο Pop Up, δύο κορίτσια θα κάνουν μια ολική μεταμόρφωση στην εμφάνισή τους. Πιο συγκεκριμένα, δύο μοντέλα θα αναγκαστούν να κόψουν τα μαλλιά τους…αγορίστικα!

Μάλιστα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως «Τα Makeover γίνονται μαζί με την παραγωγή, την Βίκυ και την Ζενεβιέβ», δηλώνοντας πως υπάρχουν μοντέλα που έκοψαν τα μαλλιά τους και κατάφεραν να γίνουν super models!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.