ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

My Style Rocks: Ξέσπασε σε δάκρυα η Κάτια – «Πιστεύετε ότι έχω στυλίστα;»

My Style Rocks: Ξέσπασε σε δάκρυα η Κάτια – «Πιστεύετε ότι έχω στυλίστα;»

Η Κάτια Φορτούνη έκανε την πασαρέλα της στο αποψινό επεισόδιο του My Style Rocks και αφού παρουσίασε τις στυλιστικές της επιλογές στο τηλεοπτικό κοινό, εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Ωστόσο, λίγο πριν την κρίνουν για τη σημερινή της εμφάνιση, πήρε τον λόγο και μίλησε για κάποια συμπαίκτριά της, η οποία την κατηγόρησε ότι έχει στυλίστα. Τότε δεν συγκρατήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα.

Η ίδια τόνισε ότι έχει πολύ καλή σχέση με τα υπόλοιπα κορίτσια.

«Δεν πιστεύω ότι κάποια κοπέλα είπε ότι έχω στυλίστα. Νομίζω ότι οτιδήποτε είχαν να μου πούνε μου το είπαν.» Έπειτα απευθύνθηκε στο Στέλιο Κουδουνάρη και τον ρώτησε: «Το πιστεύετε εσείς;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Στέλιος Κουδουνάρης της απάντησε: «Εγώ σου είπα μια κοπέλα είπε στην παραγωγή ότι έχεις στυλίστα. Τώρα αφού εσύ τώρα δεν το πιστεύεις εγώ τι να πω; Δεν σε γνωρίζω για να πιστεύω κάτι Η σχέση που έχουμε είναι ότι βλέπουν οι τηλεθεατές κριτή και διαγωνιζόμενου σε ένα πλατό. Το τι κάνετε έξω από αυτό δεν το γνωρίζω.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.