My Style Rocks: Πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM μπαίνει στο ριάλιτι μόδας (φωτό)

My Style Rocks: Πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM μπαίνει στο ριάλιτι μόδας (φωτό)

Δύο νέες παίκτριες έκαναν σήμερα την εμφάνιση τους στο πλατό του My Style Rocks. Η Δώρα Πρωτοπαπά και την Αφροδίτη Μπάρμπα η οποία μάλιστα είχε κάνει το πέρασμά της από τις οντισιόν του GNTM.

Δώρα Πρωτοπαπά, 23 χρονών, Αθήνα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και εργάζεται ως make up artist και hair stylist. Ασχολείται με τη μουσική, έχει πτυχίο φωνητικής και παίζει πιάνο και κιθάρα. Από τα 15 της άρχισε να καταλαβαίνει ποιο είναι το στιλ που της ταιριάζει, ενώ το προσωπικό της στιλ θα το χαρακτήριζε alternative. Αγαπάει τα τατουάζ και το piercing και έχει αρκετά τατουάζ στο σώμα της που όλα συμβολίζουν κάτι διαφορετικό, ενώ σκουλαρίκια έχει μόνο στο πρόσωπό της. Αγαπάει τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks. Μπορεί πολλές φορές να την κοιτάνε κάπως περίεργα, λόγω της εμφάνισής της, όμως αισθάνεται υπέροχα με τον εαυτό της. Θέλει να αποδείξει σε όλους ότι είναι ξεχωριστή για το στιλ και την προσωπικότητά της και πιστεύει πως μπορεί να είναι ακόμα και η νικήτρια του My Style Rocks.

Αφροδίτη Μπάρμπα, 29 χρονών, Αθήνα

Η καταγωγή της είναι από τα Γιάννενα, όμως γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και εργάζεται ως μοντέλο. Για πολλά χρόνια έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση. Έπειτα σπούδασε παιδαγωγικά, όμως ακολούθησε το πάθος της για το μόντελινγκ. Το 2011 κατάφερε να ξεχωρίσει σε διαγωνισμό ομορφιάς και να κερδίσει την τέταρτη θέση. Ένας μεγάλος έρωτας τής έφερε ένα ξεχωριστό και μοναδικό δώρο, καθώς είναι μητέρα ενός κοριτσιού. Για εκείνη, είναι όλη της η ζωή. Έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλους σχεδιαστές μόδας και καταξιωμένους στιλίστες και έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό στιλ, το οποίο χαρακτηρίζει ως μίνιμαλ. Δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks γιατί θέλει να δείξει στις συμπαίκτριές της, στους κριτές, αλλά και σε όλες τις τηλεθεάτριες τις στιλιστικές της ιδέες και προτάσεις. Είναι σίγουρη ότι μπορεί να είναι η νικήτρια του My Style Rocks γιατί έχει ένα μοναδικό στιλ και μια πολύ δυνατή προσωπικότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.