Άφωνος ο Ν.Μουτσινάς με την κόντρα ανάμεσα σε Ε.Μελέτη και Ν.Μάνεση (βίντεο)

Άφωνος ο Ν.Μουτσινάς με την κόντρα ανάμεσα σε Ε.Μελέτη και Ν.Μάνεση (βίντεο)

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε με τον δικό του διαφορετικό τρόπο την κόντρα ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και το Νίκο Μάνεση, με αφορμή το σχόλιο του δεύτερου.

Μέσα από την εκπομπή την οποία παρουσιάζει τα Σαββατοκύριακα στον Alpha, ο Νίκος Μάνεσης πέταξε ένα… καρφί.

Συγκεκριμένα είπε: «Τώρα τελευταία έχω δει ότι πολλοί διάσημοι παρουσιάζουν την εκπομπή έτσι… Το έχω δει στην τηλεόραση και είπα να το κάνω κι εγώ. Ξεσηκώνω φιγούρες», είπε ο Νίκος Μάνεσης.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» ενώ αμέσως μετά προβλήθηκε το αντίστοιχο απόσπασμα, από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στην οποία η παρουσιάστρια έχει την συγκεκριμένη στάση στην οποία αναφερόταν ο Νίκος Μάνεσης.

Στο τέλος της προβολής του βίντεο, το λόγο πήρε ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος έμεινε αρχικά άφωνος με τα όσα άκουγε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εδώ πέρα υπάρχει ένα τακτ, δεν έχει γίνει κατιναρία ακόμα. Αλλά με αυτό τον τρόπο, ο κ. Μάνεσης είναι ο αρχισυντάκτης της Ελεονώρας, που τα πάνε τέλεια, οπότε κάπως έχουν το δικαίωμα να πειράζονται. Όταν δεν μπορείς να συνεργαστείς λες τελειώσαμε, δεν μπορώ δεν μπορείς και εσύ κορόιδευέ με το Σάββατο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.