ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Έφυγε από την ζωή η «Μπέρτα» του «Two and a Half Men» – Το αντίο των πρωταγωνιστών

Έφυγε από την ζωή η «Μπέρτα» του «Two and a Half Men» – Το αντίο των πρωταγωνιστών

Την τελευταία της πνοή άφησε η Κοντσάτα Φέρελ, η αγαπημένη «Μπέρτα» από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Two and a Half Men» σε ηλικία 77 ετών.

H ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στα 77 της λόγω επιπλοκών που παρουσιάστηκαν ύστερα από ένα καρδιακό επεισόδιο. Τη θλιβερή είδηση για το θάνατό της επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ της Νταν Σπίλο.

Υπενθυμίζουμε ότι στα μέσα Ιουλίου είχε γίνει γνωστό ότι η Φέρελ νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη για τη ζωή της.

Όπως είχε αναφέρει τότε το ΤΜΖ, η 77χρονη βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική για σχεδόν έναν μήνα. Ο σύζυγός της, Άρνι Άντερσον, επιβεβαίωνε τότε στο ΤΜΖ: «Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο για να βελτιωθεί γρήγορα η κατάσταση. Ελπίζουμε για το καλύτερο».

Οι γιατροί την είχαν βάλει σε τεχνητό κώμα, με την ίδια να κατανοεί το περιβάλλον της, ωστόσο δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, ενώ ανέπνεε με μηχανική υποστήριξη.

Η ηθοποιός είχε νοσηλευτεί και τον Μάιο για μια μόλυνση που την ταλαιπωρούσε από τον Δεκέμβριο. Ωστόσο, δύο ημέρες αφότου μπήκε στο νοσοκομείο, υπέστη ανακοπή καρδιάς, με τους γιατρούς να την επαναφέρουν μετά από 10 λεπτά υπεράνθρωπης προσπάθειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.