ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΣΚΑΪ: Σχεδιάζουν να κάνουν Big Brother με την celebrities για παίκτες

ΣΚΑΪ: Σχεδιάζουν να κάνουν Big Brother με την celebrities για παίκτες

H παραγωγή του ΣΚΑΪ έχει καταλάβει ότι το Big Brother έχει μεγάλη απήχηση στο ευρύ κοινό και σχεδιάζει ήδη την δημιουργία του επόμενου κόνσεπτ.

Αρχικά υπάρχει συμφωνία με την Acun Medya ώστε μέσα στον Φεβρουάριο να ξεκινήσει να προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ το Survivor, χωρίς ακόμα να έχει αποφασιστεί αν θα είναι με… φρέσκο υλικό ή με παίκτες από τους προηγούμενους κύκλους. Το ριάλιτι επιβίωσης λοιπόν θα ξεκινήσει να προβάλλεται πάλι από τον ΣΚΑΪ και δεν υπάρχει περίπτωση ο σταθμός να… σπάσει τη συμφωνία με την τούρκικη εταιρεία παραγωγής.

Ωστόσο… υπάρχει κάτι που σκέφτονται στο κανάλι του Φαλήρου να γίνει πριν από την έλευσή του και αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Big Brother. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου σκέφτονται μήπως το χρονικό διάστημα του ενάμιση μήνα που μεσολαβεί μεταξύ του τέλους του Big Brother και της πρεμιέρας του Survivor να μην αφήσουν το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού να… αραχνιάζει αλλά να βάλουν μέσα celebrities. Και μην σας φανεί… τραβηγμένο γιατί σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου έχουν γίνει βολιδοσκοπήσεις σε celebrities με αρκετούς από αυτούς μάλιστα να δέχονται τον εγκλεισμό.

Άλλωστε η διάρκειά του θα είναι αρκετά μικρότερη και σκοπός τους μάλιστα είναι να δοθεί κάποιο χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικούς σκοπούς, καθιστώντας έτσι πιο εύκολη την αποδοχή των celebrities για lockdown στο σπίτι του Big Brother. Μπορεί λοιπόν να είναι ακόμα στη σκέψη των στελεχών του ΣΚΑΪ αλλά οι απαντήσεις που παίρνουν δεν αποκλείεται να τους κάνει να ανοίξουν το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού για να μπουν celebrities και να παραμείνουν για ένα διάστημα δύο περίπου μηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα θα κριθούν έως το τέλος του επόμενου μήνα, λίγο πριν ολοκληρωθεί το ριάλιτι για να δουν στον ΣΚΑΪ τις εξελίξεις τόσο στο χώρο της πανδημίας όσο και στη διαφημιστική αγορά ώστε να αποφασίσουν αν τελικά θα κρατήσουν το σπίτι «ζωντανό» ή θα το κλείσουν μέχρι την επόμενη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.